HTML

Környezetblog

A bolygónk mindig erősebb volt és mindig erősebb is lesz, mint mi. Nem tudjuk elpusztítani.Ha átlépünk egy bizonyos határt, majd ő söpör le minket a felszínéről, és létezik tovább. Miért nem mondják inkább úgy, hogy ne hagyjuk, hogy a bolygónk elpusztítson minket?

Zöld blogháló

Olvass még több ZÖLDséget!
Katt!

Utolsó kommentek

Csak nőknek...

2010.03.05. 21:49 FöldlakóEmber

Kérlek, hogy a következő sorokat egy kis nyitottsággal olvasd. Adj időt megemészteni a dolgot, hiszen elsőre nagyon szokatlannak egyesek szerint bizarrnak tűnhet. A végén lesz egy kérésem, azt mindenképpen olvasd el.

Leszögezném, hogy a termék árusításához, reklámozásához, forgalmazásához semmiféle anyagi érdek nem fűz, mindössze az, hogy szeretném, ha a segítségével egy csomó szemetet megspórolnánk.

Az alábbiakban egy olyan eszközről lesz szó, amellyel nem leszel többé rákényszerítve, hogy "azokon" a napokon szemetelj.

Ez a kis eszköz az intim tölcsér, vagy kehely, ahogy tetszik. Inkább az utóbbi név helyes nyelvtanilag, mivel alul zárt, és nem lyukas, mint a tölcsérek.

A dolog lényege, hogy ezt a kis tölcsért helyezed fel a hüvelybe, ami felfogja a folyadékot. 12 óránként kell kivenned és megmosnod szappannal - ami azt jelenti, hogy naponta kétszer kell mindössze foglalkoznod ezzel. 

Ha kattintasz, a használati útmutatót itt találod. Videót itt nézhetsz meg a felhelyezésről, kivételről - a terméknév ne zavarjon meg, ha máshogy is hívják, maga a cucc mindig ugyanaz.

Itt pedig  a gyakori kérdésekre kaphatsz választ.


Most pedig következik a kérésem. Kétségtelen, hogy a tölcsér sok nőnek, nem lesz jó megoldás ilyen-olyan okokból, ezzel nincs is semmi gond. Viszont sokan vannak, akik megkedvelnék a használatát - mint én is, és ezzel egy csomó szemetet megspórolnánk - HA tudnának róla. Ezért arra kérlek, hogy ha tetszik neked az intim tölcsér, ha nem, ismertesd meg vele a barátnőidet, vagy add tovább bármilyen fórumon. Az, hogy létezik ilyen eszköz, csak ilyen módon terjedhet el, mivel ugye 15 évente kell csak újat venni, így nem túl nagy üzlet. A betét, meg tamponpiac pedig elég nagy bevételkiesést könyvelhetne el emiatt, így ők is minden eszközzel inkább akadályoznák köztudatba kerülését.

Ha vásárolni szeretnél, akkor javaslom a keresőoldalakat, nem szeretnék itt megadni linket rá, de meg fogod találni.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyezet.blog.hu/api/trackback/id/tr221812597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása