HTML

Környezetblog

A bolygónk mindig erősebb volt és mindig erősebb is lesz, mint mi. Nem tudjuk elpusztítani.Ha átlépünk egy bizonyos határt, majd ő söpör le minket a felszínéről, és létezik tovább. Miért nem mondják inkább úgy, hogy ne hagyjuk, hogy a bolygónk elpusztítson minket?

Zöld blogháló

Olvass még több ZÖLDséget!
Katt!

Utolsó kommentek

Használati útmutató

2010.03.05. 21:56 FöldlakóEmber

ELŐNYEI:

  • allergiamentes
  • "környezetbarát" - élettartama 15 évig is terjedhet
  • ökonómikus és gazdaságos - ára 4 hónap után már megtérülhet
  • nem okoz gombásodást és húgyvezeték gyulladást
  • nem ismertek a toxikus sokk tüneteinek esetei
  • nem befolyásolja negatívan az egészséges vagina környezetet
  • egyszerűen használható
  • használható sportnál, utazásnál, alvásnál

ISMERTETŐ:

 

Hüvelybe vezetés után a tölcsér átszivárgás mentesen idomul a hüvely falára, amely lehetővé teszi, hogy a menstruációs vér közvetlenül a tölcsérbe folyjék bármilyen átszivárgás és kísérő szag nélkül.
Az intimtölcsért nem kell kiürítenie gyakrabban, mint az intimbetétek vagy tamponok általános cseréje esetén.
A szilikon tölcsérének sima felületét nagyon könnyen lehet karbantartani.

Minden életkor számára megfelel korlátozás nélkül. Ideális az allergiás vagy érzékeny bőrrel rendelkező nők számára is. A helyesen bevezetett intimtölcsért egyáltalán nem fogja érzékelni.

A helyes funkció és a minél jobb felhasználási érzés céljából két méretben kerül forgalomba.

1. S(mall) a 25 év alatti nők számára, vagy akik még nem szültek (hüvelyi úton)
2. L(arge) a 25 év feletti nők számára, vagy akik már szültek (hüvelyi úton)

BEHELYEZÉS:

Az intimtölcsér felhelyezése előtt ügyeljen a kéz alapos tisztaságára! Első behelyezés előtt sterilizálja az intimtölcsért!
Behelyezését a következő helyzetek egyike közül ajánljuk: ülve, guggolva, térdelve, állva. Próbálja ki a helyzetek egyikét és válassza ki azt, amelyik legjobban megfelel az Ön számára. Az egyszerűbb bevezetés céljából az intimtölcsért megnedvesítheti vízzel vagy használhat vízalapú nedvesítő gélt.

Az intimtölcsért fogja meg ujjaival és nyomja össze. Ezt követően a másik kéz ujjainak segítségével hajtsa félbe az intimtölcsért hosszanti irányba. Tartsa az egyik kéz ujjaival a lehető legalacsonyabb helyzetben és vezesse be a hüvelybe ferdén hátsó irányba. A tölcsér helyes helyzete alacsonyabban van, mint a tamponok elhelyezése. A hüvelybe történő bevezetés után lazítsa fel ujjait és hagyja a tölcsért teljesen kiterjeszkedni és hozzátapadni. Ellenőrizze a tölcsér peremének megtapogatásával.

FELHASZNÁLÁS :

Ürítse ki a tölcsért 12 óránként min. 1x, az Ön menstruációjának intenzitásától függően.

KIVÉTEL:

Az intimtölcsér kivétele előtt ügyeljen a kéz alapos tisztaságára!
Az Ön által választott helyzetben (ülve, állva, stb.) tapogassa ki a tölcsér fogantyúját vagy alsó részét. Segíthet a hüvelyizom nyomásával is, amely az intimtölcsért közelebb hozza Önhöz. Nyomja össze a tölcsér alsó részét és az alacsony nyomás megszünése után húzza ki gyengéden a tölcsért. Az első kivételkor fontos a nyugalom és testének belső ellazulása. Amennyiben a tölcsért nem lehet ilyen módon kihúzni, használja ujját az eltávolítás céljára, amellyel megszünteti az alacsony nyomást és elválasztja a tölcsért a hüvely falától. Ezt követően könnyen kihúzhatja. A tölcsér tartalmát a toalettbe ürítse ki.

ÚJRAFELHASZNÁLÁS:

A tölcsért mossa meg meleg vízzel, esetleg természetes szappannal. Öblítse le folyó víz alatt úgy, hogy készen álljon az újrafelhasználásra. Amennyiben utazik, vagy más esetben, ha nem áll rendelkezésére víz, használhat tiszta papírt is. A tölcsért lehetőség szerint később mossa el.

FOGANTYÚK RÖVIDÍTÉSE :

Az Ön testének adottságai alapján a fogantyúkat különbözőképpen lerövidítheti. Javasoljuk Önnek, hogy fokozatosan rövidítsen, míg el nem éri az optimális hosszat. A fogantyút teljesen is levághatja ollóval vagy éles késsel. Az a fontos, hogy meg ne sérüljön a tölcsér alsó része. A helyes hosszúság az, amelynél nem fogja érezni a fogantyút (pl. a járásnál vagy ülésnél).

TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS:

Menstruáció folyamán a tölcsért mossa meleg vízzel és természetes szappannal.
A menstruáció befejezése után ki kell főzni vagy sterilizálni. Ezt a tevékenységet javasoljuk az ismételt felhasználás előtt is elvégezni.
Kifőzés: vízzel töltött edényben 2-5 percig.
Sterilizálás: sterilizáló oldatba történő belemártással (a sterilizáló eszköz gyártójának utasítása alapján járjon el).
Ellenőrizze a kicsi alacsony nyomású nyílások átjáró-képességét a tölcsér felső részében. Tisztítása például gombostű segítségével lehetséges.
Helyes és rendszeres karbantartással meghosszabbítja élettartalmát.

A tölcsért a mellékelt pamutzacskóban tárolja. Ne tárolja levegőt át nem eresztő csomagolásban!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyezet.blog.hu/api/trackback/id/tr791812617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása