HTML

Környezetblog

A bolygónk mindig erősebb volt és mindig erősebb is lesz, mint mi. Nem tudjuk elpusztítani.Ha átlépünk egy bizonyos határt, majd ő söpör le minket a felszínéről, és létezik tovább. Miért nem mondják inkább úgy, hogy ne hagyjuk, hogy a bolygónk elpusztítson minket?

Zöld blogháló

Olvass még több ZÖLDséget!
Katt!

Utolsó kommentek

Ingyenes filmvetítés a szolnoki Tisza Moziban!

2009.12.03. 13:54 FöldlakóEmber

Nézzétek meg ingyen A hülyeség kora c. amerikai filmet december 10. és 16. között (hétfő kivételével) minden nap 18.00 órától, hétvégén 16.00-tól is.
A vasárnapi (dec. 13.) 16.00 órai vetítés utáni beszélgetésen is tartsatok velünk.

Kérlek, továbbítsátok az üzenetet, hogy minél több emberhez eljusson ez a kihagyhatatlan lehetőség!

Ha messze vagy tőlünk, egyet se búsulj! A lenti weboldalon te is igényelheted a filmet, jelképes összegért kiküldik, és te is vetítheted!


A film hivatalos, magyar nyelvű weboldala: http://www.nelegyhulye.com/

 

 

1 komment

Címkék: film mozi ingyenes a hülyeség kora

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyezet.blog.hu/api/trackback/id/tr501571162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cmj 2010.11.14. 10:14:19

Tisztelt Olvasó!

Én egy debreceni, munkanélküli, 22 éves pályakezdő vagyok, de szeretnék Önöktől segítséget kérni, hogy a kezdeményezésem megvalósulhatson! Szeretném, ha a civil kezdeményezésemben Önök is segítenének! Azt szeretném, ha létrehoznánk egy olyan civil szervezetet, amely a katasztrófák megelőzésére szakosodott szervezet lenne, és ezáltal az ilyenféle katasztrófák megelőzhető lenne, mint a vörösiszap-féle katasztrófa.

Kérem segítsék elő e tervemet és kezdeményezésemet. szeretném Önökkel személyesen is felvenni a kapcsolatot e kezdeményezésem pontosabb elképzelései végett! e-mail címem: cmj@freemail.hu

Köszönöm előre is megértő válaszukat!

U.I.: Kérem nézzék meg közben a blogomat! a címe: katasztrofamegelozes.blogter.hu/439005/bemutatkozas
süti beállítások módosítása