HTML

Környezetblog

A bolygónk mindig erősebb volt és mindig erősebb is lesz, mint mi. Nem tudjuk elpusztítani.Ha átlépünk egy bizonyos határt, majd ő söpör le minket a felszínéről, és létezik tovább. Miért nem mondják inkább úgy, hogy ne hagyjuk, hogy a bolygónk elpusztítson minket?

Zöld blogháló

Olvass még több ZÖLDséget!
Katt!

Utolsó kommentek

A kezdet

2009.01.28. 22:34 FöldlakóEmber


Környezetvédelem. Mindig is érdekelt a dolog, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, igyekszem környezetbarát termékeket választani, de ebben nagyjából ki is merült a „zöld” oldalam, holott hajlamos vagyok hinni a „károgó” zöldeknek, hogy nagy bajok vannak és rengeteg lenne a tennivaló ezen a téren.

Szeretnék jobban megismerkedni a környezetvédelem témájával, a konkrét bajokkal, azzal, hogy én magam hogyan vehetném ki ebből a részemet, mi az, amit az egyes ember is zöldeskedhet a saját otthonában különösebb nehézségek nélkül – talán csepp a tengerben, de sokat jelent, ha valaki a saját háza táján söpröget! Szeretnék továbbá érdekes cikkeket is megosztani, amiket szörfölés közben találok. Fontosnak tartom, hogy minél többen és minél többet beszéljünk és tudjunk meg a környezetvédelemről, és tegyünk is a Földért, az otthonunkért.

 

Szólj hozzá!

Címkék: környezetvédelem

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyezet.blog.hu/api/trackback/id/tr56909320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása