HTML

Környezetblog

A bolygónk mindig erősebb volt és mindig erősebb is lesz, mint mi. Nem tudjuk elpusztítani.Ha átlépünk egy bizonyos határt, majd ő söpör le minket a felszínéről, és létezik tovább. Miért nem mondják inkább úgy, hogy ne hagyjuk, hogy a bolygónk elpusztítson minket?

Zöld blogháló

Olvass még több ZÖLDséget!
Katt!

Utolsó kommentek

Nyílt nap a Galgafarmon!

2010.03.03. 21:47 FöldlakóEmber

UPD: A honlap szerint minden hónap első vasárnapja nyílt nap! (www.gaiaalapitvany.hu)

 

Kedves Érdeklődők!

Következő nyílt napunkat 2010.03.07-én tartjuk 10 órai kezdettel a Gaia Öko Hotel és Étteremben.

2139 Galgahévíz, Fő út 83.

Bejelentkezés nem szükséges!

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.  

Nyílt napok

            A nyílt napok lefolyásának módszertana az idelátogató családok igényei szerint alakul. Ami azt jelenti, hogy egy "menü" kínálatot kapnak az érdeklődők a szerteágazó tevékenységekből és egy átfogó tájékoztató előadás után érdeklődésük szerint merülnek el egy egy részlet tanulmányozásában a helyszínen folyó gyakorlati tevékenységek szerint. Ebben ismét elengedhetetlen aGalgafarm Szövetkezet ökológiai gazdálkodási és élelmiszer feldolgozási háttere valamint a Bioliget Kft. által épített ökofalu épülő ökoházai vagy az Alapítvány által üzemeltetett bioszolár hőközpont. Az asszonyok az élelmiszer feldolgozást vagy a textilfeldolgozó szövőműhelyt próbálhatják ki, a férfiak az ökológiai gazdálkodást és állattartást vagy az ökoépítészetet gyakorolhatják, a gyermekek figyelmét ekkor is az állatokkal, lovaglással, népi játékokkal, fa játszótérrel  kötjük le.

Szólj hozzá!

Címkék: ökofalu galgafarm

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyezet.blog.hu/api/trackback/id/tr831807044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása