HTML

Környezetblog

A bolygónk mindig erősebb volt és mindig erősebb is lesz, mint mi. Nem tudjuk elpusztítani.Ha átlépünk egy bizonyos határt, majd ő söpör le minket a felszínéről, és létezik tovább. Miért nem mondják inkább úgy, hogy ne hagyjuk, hogy a bolygónk elpusztítson minket?

Zöld blogháló

Olvass még több ZÖLDséget!
Katt!

Utolsó kommentek

Mit tehetek én? "Szappan"

2009.02.06. 19:29 FöldlakóEmber

A sorozat mai részében egy, mindenképpen környezetbarát és helytakarékos megoldást szeretnék javasolni.

Javaslom, hogy folyékony szappan helyett vásárolj hagyományos szappant. A hagyományos szappan előnyei a folyékonyhoz képest:
- Kevesebb helyet foglal otthonodban, mint folyékony testvére.
- Kevesebb hulladékot termel, mivel csak egy papírdobozban, vagy műanyag tasakban van, míg a folyékonynál ott a flakon, és ez még akkor is több hulladék, ha utántöltőset veszel.
- Kevesebb energiabefektetéssel jut el hozzád a szállítás során, mivel kisebb, és könnyebb - a folyékonynál még a vizet is cipelni kell.
- Utóbbi két ok folytán valószínűleg olcsóbb is, de ha ez nem annyira szempont, lehet már mindenféle luxus hagyományos szappanokat is kapni.
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy aki nagyon környezetbarát akar lenni, az a zuhanyzásnál is áttérhet a szappanra, én ezt most tervezem.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: környezetvédelem hulladék takarékoskodás mit tehetek én

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyezet.blog.hu/api/trackback/id/tr17927190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása