HTML

Környezetblog

A bolygónk mindig erősebb volt és mindig erősebb is lesz, mint mi. Nem tudjuk elpusztítani.Ha átlépünk egy bizonyos határt, majd ő söpör le minket a felszínéről, és létezik tovább. Miért nem mondják inkább úgy, hogy ne hagyjuk, hogy a bolygónk elpusztítson minket?

Zöld blogháló

Olvass még több ZÖLDséget!
Katt!

Utolsó kommentek

Elfogyó erőforrások - elfogyó emberi élet?

2009.02.01. 22:59 FöldlakóEmber

Nem vagyok túl vidám hangulatban, most néztem meg a Záróra c. műsort, a dr. Hetesi Zsolttal készített beszélgetést. Mit mondjak, nem dobott fel túlzottan. Számomra vannak dolgok, amelyekről megérzem, hogy igazak, mégha ez a megérzés nem is alapul ésszerű adatokon, vagy indokokon. A vázolt ijesztő jövőképpel is ez a helyzet, csak az interjúban kőkemény, többször ellenőrzött számokról (!) van szó, mely számok olyan jövőképet festenek, ami nagyon nem tetszik, főleg ha a másik szobában szuszogó féléves kisfiamra gondolok.

Nagyon javaslom a következő videók megtekintését. Az első a teljes változat, egy órás előadás, a második rövidebb, az első sommázata, a harmadik pedig a Záróra c. műsor linkje. Az utolsó linkhez kapcsolódó weboldal a Fenntartható Fejlődés és Erőforrások Kutatócsoport honlapja, ahol még számos érdekes és hasznos információ található, amikből még tervezek postolni.

Az utolsó óra - Híradás a Föld állapotáról

Az utolsó óra - a közgadász szemével

Záróra

 

Szólj hozzá!

Címkék: takarékoskodás hetesi zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyezet.blog.hu/api/trackback/id/tr91917188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása