HTML

Környezetblog

A bolygónk mindig erősebb volt és mindig erősebb is lesz, mint mi. Nem tudjuk elpusztítani.Ha átlépünk egy bizonyos határt, majd ő söpör le minket a felszínéről, és létezik tovább. Miért nem mondják inkább úgy, hogy ne hagyjuk, hogy a bolygónk elpusztítson minket?

Zöld blogháló

Olvass még több ZÖLDséget!
Katt!

Utolsó kommentek

Linkajánló

2009.09.06. 22:29 FöldlakóEmber

Tegnap bukkantam az alábbi weboldalra, és azóta sem hagy nyugodni. Igazából félretenném, mert annyira "összeesküvés-elmélet" gyanús a dolog.

http://vitaminszabadsag.com

Nem volt időm az oldalt tüzetesen átnézni. Annyi jött le, hogy az étrendkiegészítők vitamintartalmát nevetséges szintre akarják korlátozni - mondván, hogy ártalmas lehet, és a nagyobb dózisokat csak orvos írhatná fel.
Persze a vitaminokat is túl lehet adagolni, ennél fogva káros is lehet, de amíg az alkoholista szabadon hozzájut a piához, a dohányos meg a cigihez - legyen akár állapotos kismama, addig erre talán álszent dolog hivatkozni.
Továbbá az egyik videóban az a rémisztgetés hangzik el, hogy ez a vitaminkorlátozás milliók - vagy én már nem is tudom, mennyit mond a nő - halálát okozhatja, főleg az alultápláltság miatt, esetleg különféle betegségek formájában (rák, érrendszeri betegségek, cukorbetegség) formájában. És hogy ez egy gazdagabb réteg érdekeit szolgálja azzal, hogy ők ilyen-olyan úton hozzájutnak a tápanyagokhoz, mi többiek meg szépen meghalunk (nem brutális, esetleg felháborodást keltő eszközökkel), ez pedig azért jó, mert túlnépesedett a Föld.
Nos, a legutolsó kijelentéssel sem tudok vitába szállni, hiszen a túlnépesedés tény. Ami tényleg borzalmakhoz vezethet, lásd Ruanda esetét.

Igazából el tudom képzelni, hogy valami készül. Valami olyan, amit tényleg nem vehetünk észre, ha nem figyelünk eléggé. Mert sokan vagyunk, túl sokan.

 

Ja, új szavazás nyílt, szavazz, ha van kedved. A petíció az alábbi linken érhető el. Én még nem írtam alá.

http://vitaminszabadsag.com/peticio.php
 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény túlnépesedés élelem

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyezet.blog.hu/api/trackback/id/tr241364821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása