HTML

Környezetblog

A bolygónk mindig erősebb volt és mindig erősebb is lesz, mint mi. Nem tudjuk elpusztítani.Ha átlépünk egy bizonyos határt, majd ő söpör le minket a felszínéről, és létezik tovább. Miért nem mondják inkább úgy, hogy ne hagyjuk, hogy a bolygónk elpusztítson minket?

Zöld blogháló

Olvass még több ZÖLDséget!
Katt!

Utolsó kommentek

Öko-diszkó

2009.02.03. 20:00 FöldlakóEmber

A napokban nyílt meg a WATT, a világ első környezetbarát diszkója Rotterdamban. A tánclépések a padlóba rejtett berendezéseken keresztül áramot termelnek, amelynek hatékonyságát kijelzőn is követni lehet. Az italokat újrahasznosítható poharakban szolgálják fel, a toalettek öblítéséhez pedig összegyűjtött esővizet használnak. A diszkó 30%-kal kevesebb energiát használ, mint más hasonló klubok, ahogyan harmadával kevesebb széndioxidot termel, és a szokásos vízmennyiség mintegy felére van csak szüksége. Az izgalmas kezdeményezés máris követőkre talált, hiszen egy hasonló klub nyílik Londonban is.
A hollandoktól van mit tanulnunk!

 Videó:

 

Itt én is ropnám, és felelős szülőként is elengedném a gyermekem (majd, ha már leesett a tojáshéj a fenekéről). 

Forrás: www.lowkult.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hollandia környezetvédelem megújuló energia

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyezet.blog.hu/api/trackback/id/tr100917385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása